Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wat u van Gabriëlle Gijsberts als arbeidsmediator in mag verwachten

Een (dreigend) arbeidsconflict of teamconflict is ingrijpend voor alle betrokken partijen. Vaak denkt men dat een gang naar een jurist of advocaat onvermijdelijk is. Toch is er ook een andere manier, die gunstiger en sneller is voor alle betrokkenen: arbeidsmediation. Als ervaren mediator, begeleid ik teams en/of twee individuen in het samen bepalen wat voor jezelf een goede oplossing is. Ik bemiddel onafhankelijk en onpartijdig en voer het goede gesprek. Vanuit ieders eigen kracht werken we toe naar een passende oplossing. Zodat je verder kunt, je elkaar beter begrijpt en je weer met elkaar kunt communiceren. Arbeidsgeschillen zijn namelijk vaak geen juridische kwesties, maar belevingen en meningen die niet uitgesproken worden. En blijkt het toch een juridische kwestie te zijn? Dan begeleid ik jullie met mijn kennis vanuit mijn achtergrond in arbeidsrecht naar een werkbare toekomst of een beëindiging van een arbeidsrelatie zonder al te veel juridisch gedoe. Hoe vervelend een arbeidsconflict ook is, ik help u graag naar een passende oplossing voor alle partijen. Neemt u contact op voor een gratis kennismakingsgesprek?

Maak kennis met Gabriëlle Gijsberts

Van conflict naar onderlinge oplossing. Vaak blijkt dat een geschil nog heel goed onderling op te lossen is zonder juridische strijd. Al meer dan 20 jaar ben ik actief in het oplossen van (juridische) geschillen, of het nu om teams of twee personen gaat. Sinds 2017 werk ik als fulltime mediator, nadat ik als advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht, vele reorganisaties heb begeleid en ik dagelijks bemiddelde in geschillen tussen werkgever en werknemer. Mijn focus ligt inmiddels op bemiddeling zonder juridische strijd en buiten de rechter om. Ik werk voor (internationale) bedrijven en organisaties, werknemers en hun advocaten of juristen, arbo-instellingen en andere verwijzers.

Ik ben MfN registermediator, gespecialiseerd in arbeidsconflicten en het arbeidsrecht. Behalve individuele begeleiding, ben ik ook opgeleid en ervaren in het begeleiden van teams in hun samenwerkingsproblemen en conflicten. Ook voor Engelstalige bemiddeling kunt u bij mij terecht. Verder geef ik trainingen op het gebied van arbeidsrecht en arbeidsmediation. Ik zet mij graag in voor mediation als geheel en ik doe dat onder meer als voorzitter van de Utrechtse mediators vereniging (VMRU).

Ervaren arbeidsmediator

Een juridische strijd – al dan niet met tussenkomst van een rechter – levert vaak veel stress op voor partijen. Veel mensen geven na afloop van een juridisch proces aan dat ze er liever op een andere manier uit waren gekomen. In een sfeer van verwijten en beschuldigingen kom ik snel tot de kern, waardoor er in een korte tijd duidelijkheid ontstaat of en hoe jullie verder kunnen. Als mediator ben ik onafhankelijk en onpartijdig. Vanuit ieders eigen kracht werken we toe naar een passende oplossing. Zodat je samen in redelijkheid een weg vindt naar een werkbare toekomst.

Waarom mediation een betere keuze is

Mediation biedt vele voordelen ten opzichte van een juridische strijd. Het biedt de mogelijkheid om samen tot een oplossing te komen. Zonder dat deze van buitenaf wordt opgelegd. Een juridisch proces geeft dan wel duidelijkheid, maar hierbij is geen ruimte voor belevingen en meningen. Bij arbeidsmediation worden conflicten onderling

Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen.
Zeer kundige en betrokken mediator – Marcus (9.5/10)