Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wat u van Pamela Stibbe als arbeidsmediator mag verwachten

Mijn specialisatie is arbeidsrecht en zakelijke conflicthantering. Lang geleden al koos ik voor het arbeidsrecht omdat dat rechtsgebied, veel meer dan andere gebieden, heel praktisch is. In het arbeidsrecht is eigenlijk nauwelijks ruimte voor het juridiseren van een probleem. Een werkgever en een werknemer kunnen niet maanden bakkeleien want ze moeten met elkaar verder of niet. Hetzelfde geldt voor collega’s onderling. Het feit dat partijen elkaar vaak dagelijks zien, is een reden om niet maanden te wachten op een vonnis, maar om het conflict onderling op te lossen. Indien nodig met een mediator en/of advocaat.

Mijn kracht zit hem dan ook in de gesprekken met partijen. Als advocaat kom je op voor het belang van je cliënt. Toch is het raar en onverstandig om in een onderhandeling geen rekening te houden met de belangen van de andere partij. Als mediator zoek je heel bewust naar de gezamenlijke belangen van partijen. Ik ben ervan overtuigd dat dat het beste resultaat oplevert. Partijen waarderen mij om de oplossingsgerichtheid die ik creëer in een gesprek. Mijn doel is het altijd om mensen en organisaties weer in beweging te krijgen.
Mijn kwaliteiten kan ik goed kwijt in arbeidsmediations, zakelijke mediations en teammediations (die ik bij een team groter dan 4 altijd in samenwerking met een andere mediator doe).

Vrijblijvende afspraak met Pamela Stibbe

Loopt u tegen een (dreigend) arbeidsconflict aan? En wilt dit conflict snel en constructief oplossen zonder juridische strijd? Bent u gevestigd in de regio Amsterdam? En wilt u aan de slag met arbeidsmediation om het arbeidsconflict op te lossen? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Het gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.