Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wat u van Charlotte Schilt als arbeidsmediator mag verwachten

Maak kennis met Charlotte Schilt

Ik ben Charlotte Schilt, sinds 2019 werkzaam als arbeidsmediator. Na het voltooien van mijn bachelor- en masteropleiding Internationaal en Europees Recht en diverse buitenlandervaringen, ben ik onderdeel geweest van een legal startup. Uiteindelijk besloot ik als zelfstandig arbeidsmediator aan de slag te gaan en heb ik mij gespecialiseerd in arbeids- en businessmediation voor startups en scale-ups. Door de eigen dynamiek van deze bedrijven, ben ik de juiste persoon om arbeidsconflicten en zakelijke geschillen binnen een startup of scale-up op te lossen.

Door het snijvlak van arbeids- en businessmediation ben ik de arbeidsmediator die u zoekt bij conflicten binnen een bestuur, tussen bestuur en aandeelhouder en met één enkele bestuurder. Ook voor mediations tussen bestuurders en ondernemers kunt u bij mij terecht. Doordat ik advies geef aan zowel werknemers als werkgevers, ken ik alle ‘kanten’ van de tafel en dat is bevorderlijk voor het oplossen van een uit de hand gelopen arbeidsconflict. Wilt u graag arbeidsmediation in het Engels? Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Arbeidsmediation in Noord-Nederland, Flevoland en Noord-Holland

‘Waren we maar eerder het gesprek met elkaar aangegaan’, ‘was het maar niet zo juridisch geworden’ en ‘ik heb misschien gewonnen, maar er is zoveel verloren’. Dit is slechts een kleine greep uit de uitspraken die ik als arbeidsmediator vaak hoor van betrokken bij een zakelijk geschil. Daarom probeer ik het gesprek tussen betrokkenen weer op gang te brengen en verken ik of er oplossingen mogelijk zijn zonder dat een zakelijk conflict uitmondt in een juridische strijd.

In samenwerkingen spelen (onuitgesproken) verwachtingen een grote rol, kunnen de belangen soms tegengesteld zijn of lijken en is het vaak even zoeken naar wat men bindt. Als arbeidsmediator in Noord-Nederland, Flevoland en Noord-Holland doe ik – samen met de betrokken partijen – mijn uiterste best om deze zaken boven tafel te krijgen. Aansluitend kijken we hoe het nu verder moet. Ik probeer u en de andere betrokkene(n) weer met elkaar te verbinden, om uiteindelijk toe te werken naar een gezamenlijke, gedeelde oplossing.

Maak vrijblijvend een afspraak met Charlotte Schilt

Bent u betrokken bij een zakelijk geschil of een arbeidsconflict en wilt u graag weten wat ik als arbeidsmediator voor u kan betekenen? Plan dan een kennismakingsgesprek met mij in door een bericht te sturen of te bellen. In dit eerste, gratis gesprek hoor ik uw problemen aan en denk ik na over manieren om te voorkomen dat u in een juridische strijd belandt.