Herman Schaeffer

De dagelijkse leiding van Uw ArbeidsMediator is in handen van geaccrediteerd en MfN-geregistreerd arbeidsmediator Herman Schaeffer. Hij is als ervaringsdeskundige (zelf als werknemer in het verleden een aantal keren betrokken bij vrij heftige arbeidsconflicten) en als veelzijdige mediation ondernemer betrokken bij de inhoudelijke leiding van Uw ArbeidsMediator.

Zijn missie is om de Nederlandse arbeidsmarkt te inspireren tot en te faciliteren bij doeltreffende en vruchtbare communicatie in conflictsituaties. En, indien nodig, ook bij het juridisch maar vooral menselijk correct begeleiden van ontslag- en exit mediations.

Een (dreigend) conflict legt alle creativiteit lam, voelt voor alle partijen onveilig en vreet energie. Herman heeft als ideaal dat iedere werknemer en iedere werkgever en ieder team in Nederland toegang heeft tot de allerbeste mediation dienstverlening. En dat niet alleen tijdens een arbeidsconflict, maar ook daarna en zelfs daarvoor. De preventieve kracht van arbeidsmediation is in veel gevallen nog zeer onbekend en Uw ArbeidsMediator brengt daar verandering in. En ook de nazorg vindt Herman zeer van belang, omdat een goed afgesloten mediation geen garantie biedt voor blijvend herstel van communicatie – het goede gesprek op de werkvloer heeft altijd onderhoud nodig.

Contact

Contactformulier